en.pngEN
Minden kategória

Vállalati hírek

Főoldal>Hírek>Vállalati hírek

Ne hagyd, hogy a sör iszogasson? Lesz sörhas? 5 ok, amiért beleszeretsz a sörbe!

Idő: 2016-08-04 Találatok: 1

Ne hagyd, hogy a sör iszogasson? Lesz sörhas? 5 ok, amiért beleszeretsz a sörbe!

Sokan úgy gondolják, hogy a sörivásnak sörhas lesz, tehát ha sört akar inni, akkor nem ihat meg. Nem számít, öt okot ismertetek meg, amelyek miatt ma sört iszhatsz.

A sör megvédi a szívet, fokozza az immunitást, védi a csontokat és még sok mást.

1. ok: Óvja a szívet

A bort gyakran lehet hitelként felhasználni azoknál a boroknál, amelyek segítenek csökkenteni a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát, de a sör ugyanolyan egészséges lehet, mint az ital szíve.

Olasz kutatók azt találták, hogy a mérsékelt sörivóknak 42% -kal alacsonyabb a szívbetegség kockázata, mint a nem ivóknak. A kutatók szerint a maximális védelem elérése érdekében a napi fogyasztás korsó, a térfogatszázalék pedig körülbelül 5%.

2. ok: Gondolkodj, mint a zsenialitás

A Journal of Consciousness and Cognition egyik tanulmánya szerint egy-két sör kiütése nem teszi okosabbá az embereket, de fokozhatja a kreativitást.

Amikor 40 férfi nézte a filmet, miközben elkészítette a verbális rejtvényt, a .075-ös véralkohol-tartalmú srác néhány másodperccel gyorsabban sikoltozott, mint józan társaik.

3. ok: A 2-es típusú cukorbetegség megelőzése

Holland kutatók 38,000 2 férfi egészségügyi szakembert elemeztek, és megállapították, hogy amikor a fiatalabb férfiak több mint négy évig mérsékelten kezdtek inni, akkor esélyük a XNUMX-es típusú cukorbetegség diagnosztizálására lényegesen alacsonyabb volt.

Idővel az alkoholfogyasztás növekedése nem csökkenti azoknak a férfiaknak a kockázatát, akik naponta néhány csészét isznak, ezért itt a mértékletesség a kulcsszó.

4. ok: Jó hír a gyermekek számára

Az éljenzésnek soha nem kell átadnia a veseköveket, vagy ha szerencséje van, finn kutatók azt találták, hogy napi egy üveg sör elfogyasztása 40% -kal csökkenti a vesekő kockázatát.

A kutatók nem tudják pontosan megmagyarázni ezt az összefüggést, de feltételezik, hogy a nagy áramlású bevitel nemcsak a fürdőszoba túlzott utazásához vezet, hanem a vesék megfelelő működését is lehetővé teszi.

Ezenkívül a kutatók azt állították, hogy a sörben található komló felelős lehet ezért az összefüggésért, segítve a kalcium felszabadulását a csontokból. Ezt a vesék fájdalmas kőként újból felszívhatják.

5. ok: A helyreállítás gyorsabb

Egy spanyol tanulmány szerint a Gatorade, egy izgalmas sör is segíthet a testmozgásban. A kutatók arra kérték a diákokat, hogy addig mozogjanak, amíg testhőmérsékletük el nem éri a 104 fokot, majd hagyják, hogy sört vagy vizet töltsenek fel a vízben.

Kiderült, hogy azok az emberek, akiknek edzés után korsójuk van, kissé hidratáltabbak, mint azok, akiknél H2O van.

A sörnek annyi előnye van, és aki azt mondja, hogy a jövőben ne igyon sört, szótlan lesz.