en.pngEN
Minden kategória

Vállalati hírek

Főoldal>Hírek>Vállalati hírek

Milyen kérdésekre kell figyelnem kézműves sörfelszerelések vásárlásakor?

Idő: 2016-08-04 Találatok: 4

Mivel az elkészített friss sör piaca egyre népszerűbb, válasszon egy praktikus, jó árú főzött sörgépet minden kézműves sör vállalkozó előtt. A szerző a közelmúltban konzultált az iparág saját gyártású sörberendezés-úttörőinek új generációjával - a Xuzhou Fresh Beer Crafts Information Technology Co., Ltd. - az érintett személlyel, hogy a kézműiparba belépő néhány vállalkozónak ésszerű vásárlást adjon. Javaslatok.

A saját készítésű sörberendezések előnyei és hátrányai elsősorban a következőkben tükröződnek

1, berendezés anyaga.

A bélés anyagát elkoptatják, és 201 helyébe 201 lép. Mindkettő rozsdamentes acél, és a költségek 30% -kal csökkenthetők. Ez az ország számos berendezésgyártó üzemének kimondatlan szabálya. A 201 rozsdamentes acél legnagyobb jellemzője, miután hegesztették, nagyon nehéz hegeszteni. 3 nap alatt könnyű rozsdásodni, néhány csepp vizet leadni és rozsdásodni. Ezen túlmenően a bélés vastagsága túl vékony, a fermentortest teljesen bezárt, és nincsenek lyukak, és a legtöbb ember számára nem látható a belső anyaga és vastagsága. Amikor a bor erjed, sok gázt fog termelni. Minél vékonyabb az anyag, annál alacsonyabb a nyomás, és minél könnyebben kezelik a hegesztést, annál valószínűbb, hogy szivárog, ami hatalmas hatással van a bor minőségére.

2, az energiafogyasztás meglepően magas.

Ha a szigetelőréteg kőzetgyapot-törmelékből vagy másból készül, a kompresszor teljesítménye kicsi és a csővezeték kialakítása ésszerűtlen, akkor készen áll a villanyszámla kifizetésére?

3, csőszerelvények, szelepek és különféle kiegészítők

A csőszerelvények, szelepek és különféle kiegészítők alacsony minőségű és alacsony áron a piacon sokáig nem használhatók rozsdásodáshoz vagy vízszivárgási károkhoz, sarkok vágásához, és a berendezések silányak. A villamos energia használatakor a villamos energia költsége magas, a költség magas, a költség magas, és több a folyékonyság. A fermentor szivárog, az elektromos alkatrészek gyakran meghibásodnak, a bort nehéz elkészíteni, nehéz inni, nehéz eladni, és az ideális sört nem lehet főzni.

Néha nemcsak a sörfelszerelés-gyár oka, a vevő előszeretettel használja ki, és az ár is a fő ok. Világos, hogy a több mint tízezer költség nem szándékozik alacsonyabb lenni, mint a vásárlás költsége, és állítólag mások olcsóbbak. Az ügyfelek tudatának kielégítése érdekében egyes sörfelszerelés-gyárak csak alacsony minőségű és alacsony árú berendezéseket tudnak gyártani.

Van egy régi mondás, amely jó: "Nem félek attól, hogy nem ismerem az árut, attól tartok, hogy az áru jobb, mint az áru." Javasoljuk, hogy a vásárlók ne hallgassák meg a túlzottan túlzott hirdetéseket, vásároljanak olyan berendezéseket, amelyek nem használhatók középen, valamint további vizsgálatokat és összehasonlításokat. A gyártók ismét meghozzák a döntést. Ugyanakkor azt tanácsoljuk a vásárlóknak, hogy ne olcsók legyenek, hanem olcsó termékeket vásároljanak, csak silány termékeket vásároljanak. A gyártóknak a túlélés és a fejlődés érdekében a költséghatékonyabb berendezések kifejlesztése érdekében is nyereségeseknek kell lenniük. A felszerelések minősége jó, a bor minősége stabil, az ügyfelek hajlandóak fizetni a jó minőségért, az üzlet teljesítménye virágzik, és amikor az üzlet kibővül, a jobb minőségű berendezéseket választják ki a legalacsonyabb ár helyett, hogy a söripar erényes körbe léphessen. .