en.pngEN
Minden kategória

Szakmai hírek

Főoldal>Hírek>Szakmai hírek

Mi a házi sör hidrométere?

Idő: 2020-02-10 Találatok: 5

Maláta: Csírázott árpa vagy búza, és néha csírázott szemek, például zab, rozs és rozs.

Sörlé szirup: Az otthoni sör használatának megkönnyítése érdekében egyes gyártók a maláta szirupot koncentrálják, és így szirupot vagy porcukrot készítenek házilag főzött összetevőként. Ezt az összetevőt egyszerűbb használni, de részben elveszíti a maláta eredeti ízét, és az otthoni sörfőzők számára nem kényelmes a képlet önálló beállítása.

Komló: Meghatározza a sör keserűségét és aromáját. Alakja granulátum vagy virágrügy.

Élesztő: Erjesztett élesztő a hordón és erjesztett élesztő a hordó alján. (Lager sör és Air sör) Az általánosan használt sörélesztő forrása szerint különböző tulajdonságokkal rendelkezik. Kína kézműves sörfőző berendezések szállítói

Víz: A sör készítéséhez használt víz színtelen és szagtalan vizet igényel. A vízben található különféle ásványi anyagok befolyásolhatják a sör minőségét.

Egyéb fermentálható anyagok: A házi sör erjeszthető cukrokat, például szacharózt és mézet is választhat a sör ízének növelése érdekében.

eszköz

Az otthon készített sörfelszerelés általában az a konyhai felszerelés, amely a családnak mindig van.

Szigetelő hordó: Általában a szigetelő hordót használják a maláta áztatására, és a cukrot állandó hőmérsékleten állítják elő.
Fűtőtest: közönséges edény.
Fermentációs tartályok: Sokféle fermentációs tartály létezik, amelyek lehetnek üvegpalackok, műanyag vödrök vagy tiszta vizes vödrök. Röviden, minden nagy térfogatú, korróziónak ellenálló, lezárt edény felhasználható fermentációs tartályként házi sör készítéséhez.
Sörösüvegek: újrahasznosítható kereskedelmi sörösüvegek
Csővezetékek Különböző élelmiszeripari csövek a sör vagy sör átadásához.

Házi sör kézműves

Fertőtlenítés: A házi készítés során orvosi alkohollal vagy magas hőmérsékletű fertőtlenítéssel fertőtleníthetik a berendezéseket, hogy elkerüljék az egyéb bakteriális szennyeződéseket.
Zúzás: Mivel a házban nem használnak nagyméretű szűrőberendezéseket, a zúzás során a búzakorpát a lehető legnagyobb mértékben érintetlen állapotban kell tartani, és a szűrés során szűrőrétegként használják.
Cukrotermelés: Általában a cukortermelés hőmérséklete 66-68 Celsius fok, és a malátát ezen a hőmérsékleten 1 órán át áztatják. A hőszigetelés szükségessége miatt a szigetelt hordókat általában állandó hőmérsékleten használják.

Szűrés: A szűréshez használjon malátát őrölt őrölt búzakorpából. Szűrés után továbbra is forró vizet kell használnia, hogy a korpa felületén lévő cukrot a sörlébe mossa.
Főzés: A főzési folyamat magában foglalja a fehérjék hőbomlását és komló hozzáadását. Komló különböző időpontokban történő hozzáadása növelheti a sör keserűségét, aromáját és illatát. Forraljuk 60-90 percig.

Hűtés: A házi sör megköveteli a sör gyors hűtését. Az általános módszerek: jéghűtés, hűtőcső hűtés és így tovább.
Erjesztés: Az erjedési idő akár 4 hét vagy akár 6 hónap is lehet